Уволниха шофьор на линейка в Пловдив, пуснал чалга на пациент

Оказало се, че болният сам си поръчал песента
13 яну 2020 11:14, Петя Славова
36
Уволниха шофьор на линейка в Пловдив, пуснал чалга на пациент
Снимка: Булфото

Уволниха шофьор на линейка от Пловдив, след като пуснал чалга на болен пациент. Той е получил поръчка да прибере възрастен мъж от лечебно заведение до дома му. Музиката била поръчана от пациента, а клипът с изпълнението на желанието много бързо набра популярност в интернет.

"Нашият бивш колега е изпълнявал желание на пациента. Искал е Петьо да му пусне музика, за да му бъде по-весело. Но нашата работа е първо да се съобразяваме със здравословното състояние на пациентите, с духа на Хипократовата клетва и с желанията им”, обясни пред Нова тв Ивелина Маникатова, представител на фирмата за частни линейки, чиито бивш служител е Петьо.

След като видеото стига до ръководството на компанията, младият шофьор е уволнен. Ден след това близките на пациента дошли в офиса й и поискали Петьо да бъде върнат на работа, като обяснили, че той просто е изпълнил желанието на техния роднина.

"Петьо е много добро момче. Изпълнявали сме много посещения с него, но досега е нямало такива изпълнения. Никога не съм го виждал да пее в линейката", сподели д-р Мусави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Линейката на тази фирма е извършвала само транспорт-болният е бил в болница и е изписан.Фирмата го връща в дома му с линейка.Болният "поискал" песен,след което шофьорът го уволнили.Направо казано скроили са му шапката!Може би преди това са имали някакъв конфликт и са намерили повод сега да го уволнят!Ако са му дължали заплати са намерили начин да не му платят,а да го изхвърлят без да му платят.
29
0
 
4
 
! Отговори
мицпе преди 4 години
един познат лежал в реанемацията ми каза че докторите там пускали чалга без да питат и казвали който не иска да се оплаче на арменския поп
28
3
 
5
 
! Отговори
fbdbfdbfdf преди 4 години
До Dчети бе, после пиши - това е фирма за частни линейки, като такси. Няма общо с държавната бърза помощ
27
0
 
7
 
! Отговори
Malian преди 4 години
До Неправомерно уволненА защо е направил този клип и защо този клип е пуснат в мрежата?
26
4
 
18
 
! Отговори
Неправомерно уволнен преди 4 години
И защо е уволнен? Човекът си е карал линейката, той е шофьор. Пуснал е на пациента песен, за която пациентът го е помолил. Не е извършил абсолютно нищо нередно. Моцарт ли да му пусне насила? Туй псевдо-интелектуалците са опасно вредни.
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, какъв случай, каква драма! И препратка към Хипократовата клетва и вой и вайкане... Да се смееш ли, да плачеш ли?
24
3
 
3
 
! Отговори
културтрегерите, преди 4 години
тресете ли кратуни на няма бира на васко да патч.цвилите ли после кви естети сте.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Oooo ще има още много да видите.
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НатопорчевТой българина ако може и на погребение ще пусне чалга и ще каже това беше любимата песен на покойника.
21
1
 
12
 
! Отговори
D преди 4 години
Значи! Като се обадиш за линейка и ти казват, да се запретнеш и да идеш до спешното сам, защото линейките били заети и не можели да смогнат за всички, обаче линейки има, за да закарат изписан пациент до дома му!!?? Точно за Пловдив говоря! Абурдите никога не спират!
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво! Само гърч за чалгарите!
19
0
 
11
 
! Отговори
Предлагам преди 4 години
Сега нека да назначат пациента за шофьор на линейка
18
1
 
13
 
! Отговори
МБАЛ преди 4 години
Търсим шофер на линейка - средно образование -категория Б -без психични отклонения -да е физически здрав за да носи хора - да е с курс ДИДЖЕЙ - работа в млад екип -заплата навреме - и ваучери за храна -плюс безплатна флаш памет за музика на работното място!!Работата е подходяща и за студенти и бездомни млади хора!
17
6
 
3
 
! Отговори
пффф преди 4 години
След като е частна линейката, собствениците имат пълно право да уволнят техен служител ако преценят, че действията му вредят на имиджа на фирмата. Освен това въпросния Петьо може и някой лев да е взел за музиката. Като дойдат НАП на проверка ще глобят фирмата, а не Петьо за "укриване на доходи". Така че с право са го уволнили. Петьо като иска, да тегли кредит, да си купи и оборудва линейка и да прави с нея каквото си иска
16
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чалгарите да си заминават на село. Филибето майна е градът на културата, а не някакъв си обор за диви изтърсаци.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как точно ще навреди музика на здравословното състояние?пък била тя и чалха
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е нали пациента е искал, нещо не разбирам. И в закона понатие частна линейка няма! Това е просто транспорт. А за много по-сериозни нарушения уволнение няма или после тайничко ги възстановяват на работа. Много сме праволинейни. Че в истинските линейки липсва елементарно животоспасяващо оборудване има ли уволнени?
13
4
 
17
 
! Отговори
Натопорчев преди 4 години
В линейката не се пуска музика!!! Разберете го.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не можаха с военна провокация - т.н. "метод на зелените каски", почнаха с Мегданските провокации. Краварите са психопати !
11
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Петьо, ако караш наркоман и те пита да спрете да ударите по една магистралка ще го направиш ли? Питам за един съсед а за теб всички разбраха че си с 80IQ.Хвани се сега карай *** такси и си пускай чалгичка като работиш нощем